18. desember 2018
Ledig stilling: Menighetspedagog / menighetsarbeider i Verdal

Det er ledig stilling som menighetspedagog / menighetsarbeider i trosopplæringen i Sør-Innherad prosti fra 1.9.18 (100 % vikariat i 1 år). Arbeidsoppgavene vil i hovedsak være knyttet til menighetene i Verdal, men det kan forekomme sporadisk tjeneste andre steder i prostiet.

ARBEIDSOPPGAVER:

• Planlegging og gjennomføring av trosopplæringsarbeid (0 – 18 år) i Stiklestad, Vera, Vinne og Vuku menigheter med forankring i eksisterende aktiviteter og vedtatt lokal plan for trosopplæring i menighetene
  • Samarbeid om felles prosjekt og tiltak med de andre menighetene i Sør-Innherad prosti
  • Rekruttering og veiledning av frivillige medarbeidere

KVALIFIKASJONER:

• Vi ønsker at du har relevant utdanning på høyskole-/universitetsnivå med pedagogikk og kristendom i fagkretsen
  • Ønskelig med erfaring fra arbeid med barn og unge

PERSONLIGE EGENSKAPER

• Er kontaktskapende og trives sammen med barn og unge
  • Har gode formidlings- og kommunikasjonsevner
  • Kan samarbeide godt med ulike miljøer, faggrupper og frivillige
  • Har evne til å arbeide selvstendig og målrettet, men også i team med andre
  • Er fleksibel med tanke på arbeidstid og har mulighet til å jobbe noen kvelder og helger

VI TILBYR

• Et godt faglig miljø og engasjerte kollegaer
  • Fleksibel arbeidstid
  • Lønn i henhold til avtaleverket for kirkelig sektor (KA)
  • Gode forsikrings- og pensjonsordninger med medlemskap i KLP

Det kreves medlemskap i Den norske kirke, tilfredsstillende politiattest (barneomsorgsattest), og det er ønskelig at den tilsatte kan disponere egen bil. Aktuelle kandidater vil bli innkalt til intervju.

Nærmere opplysninger om stillingene kan fås ved henvendelse til kirkeverge Gunnar Winther, tlf. 467 81 767. Les mer om oss på sikirken.no.

Det søkes elektronisk på stillingen ved å klikke på denne lenken til annonse på kirkejobb.no.

Søknadsfrist: 8.8.2018